Vår kennel består av matte Ewa som till vardags jobbar som skolsjuksköterska på en låg och högstadieskola i Luleå.

Husse Juha driver och deläger tillsammans med Fredrik Vikermo Luleå Energiborrning AB. Vi bor strax utanför Luleå stad med gångavstånd till både vatten och skog. Lugnet och naturen ligger oss varmt om hjärtat så våren och sommaren och delar av vintern tillbringar vi all tid vi bara har ute på vårt smultronställe i Luleå Skärgård. På hundfronten har vi i dagsläget 3 st underbara cockrar som heter:


Robin (Ch Puttifar Don't Break My Heart)
Nelly (Ch Secorcan The Witch To St Anne's)
Olivia (Ch Secorcan Patty Diphusa)

Jag Ewa fick min första cocker 1972 han hette Hero och var svart, glad och full av upptåg. Han dog 1986, 14 år gammal. Med honom grundlades intresset för den underbara rasen engelsk cockerspaniel. Abbe är vår första gemensamma hund och med honom vaknade efterhand intresset att föda upp egna hundar. Vi ansökte om vårt kennelnamn Puttifar som godkändes 1995.

Vi bor i Luleå och föder upp valpar i hemmiljö där vi har den sociala kontakten med valparna från födelsen. Vårt motto är att bedriva sund och genomtänkt hundavel där bra temperament och god exteriör följs åt.

Våra valpar är veterinärbesiktade, id-märkta, avmaskade och reg. SKK. När du köper valp från oss får du med dig:
• Köpekontrakt
• Stamtavla & vaccineringsintyg
• Veterinärintyg
• Foderlista
• Skötselråd
• Medlemskap i cockerklubben första året

Kontakten och stödet till valpköparna anser vi är mycket viktigt. Att ge full support till valpköparna är en naturlig del och vi finns tillgängliga för alla utifrån var och ens behov. För närmare presentation av våra hundar gå till "Våra hundar"

 
Tillbaka