7/11 2011

Tyvärr räcker inte tiden att uppdatera hemsidan för tillfället. MEN det betyder dock inte att det händer saker hos oss ... Vi är både på utställning, ute i skog och mark och planerar valpar under 2012. Vill du/ni komma i kontakt med oss skicka epost .. Välkommen att höra av dej!!

9/1 2011

Äntligen en uppdatering efter mer än ett halvt år sedan!! Tiden har inte riktigt räckt till men nu tar jag nya friska tag för det nya året 2011...

Vid en liten summering av 2010 så kan vi blicka tillbaka på ett fantatstisk år vad gäller resultat bla ute i ringarna i både Sverige och Finland - för både våra egna hundar, men även hundar uppfödda av oss men ägda av andra! Ett Toppenår!!

"Kevin" SE U(U)CH FI JV-09 Puttifar Happy Go Lucky har sedan han blev junior travat hem , 7 x Sv-Cert , 5 x Fin-Cert, 3 x R-Cert, FIN JW-09 Kval-Crufts, BIM, BIR, BIG 2, BIS, 2 x Sv CACIB, 2 x Fin CACIB, SE U(U)CH. Kevin placerade sig på Topplistan i både Sverge och Finland förra året! 9:a i Finland och 11:a i Sverige!!

Syster "Miranda" SE U(U)CH NUCH Puttifar Oh Happy Joy Joy som inte varit ute i ringarna lika många gånger som sin bror har även hon visat framfötterna och under samma period erövrat både det svenska och även det norska Championatet ... 1 Cert Norge 4 x Cert Sverige, BIM, BIS-BIM 2 Nuch, SE U(U)CH.

"Oliver" Puttifar Dont Worry Be Happy som är Mirandas och Kevins bror har endast en gång under året varit ute och slog till med att ta hem Certet och placerade sig som 2:a BH. Grattis och lycka till framöver Linda.

"Dennis" Puttifar Surprised Design som ägs av Eva och Tomas i Skellefteå har även han vart med oss och placerat sig som BH. Grattis Eva och Tomas!!

"Greta" Puttifar Oh So Sweet har under året framför allt varit ute i ringarna i Finland. Där har hon placerat sig på samtliga utställningar och väntar bara på det sista certet för att få det svenska och finska Chamiponatet. Vi håller alla tummar att de blir under 2011. Lycka till Maria!

Vår spanskexporterade tik "Scarlet" Int Ch Puttifar Sweet Scarlet Hope har visat framtassarna och kan numer titulera sig Int Ch. Grattis Francisco Startagus Kennnel där hon bor.

På valpfronten har "Kevin" SE U(U)CH FI JV-09 Puttifar Happy Go Luckyoch "Robin" SE U(U)CH Puttifar Dont Break My Heart fått valpar i Finland och Sverige. Varmt!! Lycka till med alla små knyten!

Valpar planeras under 2011. Välkommen att höra av dej!

 

Nyheter föregående år:
[2009/10][2008] [2007] [2006] [2005] [2004]

Tillbaka

©